Veel gestelde vragen 

Hoe kan ik bestellen?
Bestellen kan via de webshop www.beautyfrombamboo.com

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen EUR 4,95 per pakket binnen Nederland. Bestellingen boven EUR 30,- worden gratis verzonden binnen Nederland.

De verzendkosten binnen de EU bedragen € 9,95 per pakket. Bestellingen boven EUR 50,- worden gratis verzonden binnen de EU.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Bestellingen die op werkdagen zijn geplaatst worden binnen 24 uur verzonden. Bestellingen die op zaterdag, zondag of feestdagen worden geplaatst, worden de eerst volgende werkdag verzonden.

De bestellingen worden via DPD verzonden, je ontvangt na verzending een Track&Trace code. DPD zal het pakket, indien je niet thuis bent op de dag van levering, afgeven op een DPD afhaallocatie bij jou in de buurt. Hier ligt het pakket nog 2 weken voor je klaar.

Kan ik ook ruilen en/of retourneren?
Mocht je bestelling niet aan je verwachting voldoen dan kan je deze retourneren, mits de producten niet gebruikt zijn en de verpakking ongeopend is. Zie ook het retourbeleid op de website.

Heb je ook een fysieke winkel?
Nee, om de kosten laag te houden heb ik alleen een webwinkel. Het is wel mogelijk om op afspraak langs te komen.

Hoe kan ik betalen?
Beauty from Bamboo heeft diverse betaalmogelijkheden, deze worden hieronder kort beschreven.

Bankoverboeking:
Maak het verschuldigde bedrag (aankoopbedrag + verzendkosten) over naar de bankrekening van Beauty from Bamboo. Vermeld hierbij je naam en adres. Orders worden verzonden zodra de betaling bij ons binnen is gekomen. U ontvangt de bankgegevens van ons per e-mail na het ontvangen van uw order.

PayPal:
Via PayPal kan u met uw creditcard of PayPal account betalen, meer informatie over PayPal vindt u hier https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/home

Creditcard:
U kunt met een VISA, MasterCard of American Express card betalen. De chip en pincode heb je bij een aankoop op internet niet nodig. Wel het uitgebreide nummer dat op de kaart staat gedrukt. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten.
Daarnaast moet je bij een bestelling op internet de vervaldatum van de creditcard invullen. Ook deze staat op de kaart gedrukt. Je ziet een maand en een jaar, bijvoorbeeld 12/21. Dit betekent dat de kaart geldig is tot december 2021.
Dan is er nog de validatiecode, ook wel CVV genoemd. Bij Visa en Mastercard bestaat deze code uit drie getallen. Deze staan vermeld op de achterkant van de kaart, naast je handtekening.
Ook hier wordt bij een online aankoop naar gevraagd.
In Nederlandse webshops kan het zijn dat je de scanner of cardreader van de bank moet gebruiken na het invullen van deze gegevens.

IDeal:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

Klarna:
Met Klarna kan je je bestelling achteraf afrekenen. De betaling verloopt via het platform van Klarna.

Garantie:
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

BTW:
Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief 21% BTW voor de Nederlandse klanten.

Wat is jullie privacy policy?
Klik hier voor de privacy policy.

Mijn vraag staat er niet bij:
Neem contact met ons op, je vraag zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Vanaf € 30,- gratis verzending binnen Nederland!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

RUILEN EN/OF RETOURNEREN

Klik hier voor ons retourneerbeleid

VEEL GESTELDE VRAGEN

Klik hier voor veel gestelde vragen