Ruilen en/of retourneren

Bestelling retourneren
Voldoen de producten toch niet aan je verwachtingen, dan lossen wij dat graag voor je op. Je kan de producten, mits ongebruikt en de verpakking niet geopend is, goed verpakt retour sturen.

Retour aanmelden
Je retour kan je aanmelden via e-mail, dit zorgt voor een snellere afhandeling. Ons e-mail adres is info@beautyfrombamboo.com

Ongebruikt en ongeopend
Zodra de retour bij ons binnen is wordt deze door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. Wanneer de retour is geaccepteerd ontvang je hiervan een email. Wanneer het product geopend en/of gebruikt is wordt de retour afgewezen.

Retourtermijn
Je kunt een product retour zenden tot 14 dagen nadat je de bestelling binnen hebt gekregen. Nadat de retourzending is ontvangen en verwerkt ontvang je binnen enkele dagen een terug betaling.

Retouren die buiten deze termijn worden terug gestuurd, kunnen wij niet in behandeling nemen. Hierop kunnen wij helaas geen uitzondering maken.

Retourkosten
De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Dit zijn de kosten die de pakketverzenders (o.a. PostNL en DHL) in rekening brengen. Zorg dat je het retourpakket met een track en trace code verzend en bewaar het verzendbewijs goed.

Let op! Wanneer het product geopend en/of gebruikt is wordt de retour afgewezen. Vanuit hygiëne oogpunt kunnen wij geen uitzonderingen maken.


Vanaf € 30,- gratis verzending binnen Nederland!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

RUILEN EN/OF RETOURNEREN

Klik hier voor ons retourneerbeleid

VEEL GESTELDE VRAGEN

Klik hier voor veel gestelde vragen